Hemel

boven de wadden
botsen de elementen
stem uit de hemel

stem uit de hemel

Als je wilt uitwaaien moet je op Terschelling zijn. Een ander waddeneiland mag ook. Voor het ware eilandgevoel moet je geen al te mooi weer verlangen. Wat je zou missen: gezandstraald worden op het strand, de immense wolkenlucht met gratis hagelbui, rotganzen tegen de wind in, blubber tot in je knieholtes, kleumen achter een kop warme chocola in het Hartbreak Hotel. Je klein voelen in de eindeloze natuur, waar de elementen domineren, vol kracht en dynamiek. De ware waddenbeleving.

 

– naar facebook album –

Gepubliceerd door

Ron Poot

Ron Poot, geboren in 1956 te Bodegraven. Opgegroeid in het groene hart van Holland. Van jongs af aan gefascineerd door de natuur om hem heen. Altijd op zoek naar het bijzondere dat verborgen is in het gewone.