Duetten

bladmuziek
twee bladeren neuriën
een zomerduet

Muziek verbindt mensen. Ik zie het gebeuren op tv als we met zijn allen naar een programma over de zanger Tony Bennett kijken.  Normaal niet de muziek waar ik voor val, maar nu troffen de beelden me. De grijze tachtiger, ikoon van “easy listening”, zingt duetten met oude en jonge artiesten, van heel diverse pluimage. Lady Gaga en Amy Winehouse, een groter contrast met de bejaarde zanger kun je niet bedenken. En toch. Ze vinden elkaar probleemloos in de muziek, vloeiend en naadloos sluiten hun stemmen op elkaar aan en het plezier straalt van hun gezichten.

Het natuurwonder dat Muziek heet.

– Tony Bennett & Amy Winehouse (YouTube) –

Gepubliceerd door

Ron Poot

Ron Poot, geboren in 1956 te Bodegraven. Opgegroeid in het groene hart van Holland. Van jongs af aan gefascineerd door de natuur om hem heen. Altijd op zoek naar het bijzondere dat verborgen is in het gewone.

2 gedachten over “Duetten”

Reacties zijn gesloten.